Despre noi

Despre Prepelița Sănătoasă

Prepelița Sănătoasă este o afacere de familie care a început timid cu câteva zeci de prepelițe ouătoare și este acum pe un trend ascendent. Ambițioși, pasionați și cu spirit practic ne-am dezvoltat în timp și avem propria linie de produse din prepeliță într-o microfermă cu spații pentru incubare, eclozare, reproducție, tineret și prepelițe ouătoare.

Ne documentăm permanent și îți putem mărturisi că am testat pe propria familie beneficiile consumului de produse din prepeliță și valorile nutritive ale acesteia. Ne-am gândit să oferim aceste oportunități și altor persoane interesate de schimbarea stilului de viață într-unul mai sănătos.

De ce în țara noastră nivelul de consum al cărnii de prepeliță este atât de scăzut chiar dacă se cunosc beneficiile ei? Îți spunem noi, este vorba despre mentalitate și despre educația consumului produselor de calitate. Misiunea noastră este tocmai aceea de a schimba mentalitatea românilor despre consumul de substanțe hrănitoare și de a promova un stil de viață sănătos prin încurajarea consumului de carne și ouă de prepeliță.

Prepelițele noastre sunt hrănite doar cu furaje naturale din cereale. Acestea nu au nevoie de proteină animală pentru creștere deoarece prepelițele au în mod natural un metabolism de crestere accelarat. Pentru carnea de consum facem recomandările cele mai bune oferind doar cocoșei tineri și delicioși, cu carnea fragedă și un nivel de grasimi mult scăzut.

Ne distingem de concurență prin faptul că nu folosim decât hrană naturală pentru nutriția prepelițelor, fără antibiotice și hormoni și asta o vei putea sesiza după gustul, mirosul și culoarea produselor noastre. Avem grijă de nutriția ta și îți oferim o carne pregătită în condiții de igienă corespunzătoare, biosecurizate de aceea te invităm să ne vizitezi oricând la ferma noastră din localitatea Suraia, județul Vrancea.