Produse

Sunteți interesat?

Ouă de prepeliță

Este binecunoscut faptul că ouăle de prepeliță au beneficii miraculoase pentru organismul uman. Noi venim însă cu o completare utilă: benefiiciile sunt miraculoase dacă ouăle provin de la prepelite sănătoase, crescute în mediu natural, biosecurizat și hrănite cu furaje naturale.

Prepelița Sănătoasă îți oferă aceste produse de calitate pentru consum și tratament care îți mențin sănătatea familiei și a copiilor. Chiar dacă dimensiunea lor este mai mică decât a celor de găină ouăle de prepeliță sunt mult mai bogate în substanțe hrănitoare: de 5 ori mai mult fosfor, de 8 ori mai mult fier, de 6 ori mai multă vitamina B1 şi de 15 ori mai multă vitamina B2. În același timp sunt superioare și în ceea ce priveste conținutul de fier, fosfor, calciu, zinc, alte minerale și proteine.

Curele de tratament cu ouă de prepeliță previn și tratează un număr impresionant de boli şi îmbunătăţeşte imunitatea și calitatea vieţii bolnavilor cronici. Pentru consumul zilnic ouăle de prepeliță sunt recomandate a fi servite crude fără probleme deoarece acestea sunt dietetice. Este important de știut că atunci când este gătit, oul de prepeliţă își pierde din valoarea nutritivă şi terapeutică. Cu toate acestea, fierte, omletă, poșate sau prăjite, ouăle sunt delicioase.