Produse

Sunteți interesat?

Prepelițe pentru carne

Nou – Ferma noastră are un abator propriu, care este complet utilat şi autorizat conform reglementărilor în vigoare!

Prepelița Sănătoasă îți pune la dispoziție oferte personalizate de prepelițe pentru carne. Dacă îți dorești schimbarea stilului de viață într-unul sănătos astfel încât să profiți de toate beneficiile consumului de carne de prepeliță, aceasta este una dintre cele mai gustoase, fine și apreciate în gastronomie. Gustul cărnii este asemănător cu cel al cărnii de pui și este recomandată de către nutriționiști pentru consum regulat deoarece este o alternativă dietetică pentru cei care urmează un regim alimentar (obezitate, colesterol marit, diabet, regim alimentar de curățare).

Pentru că hrana prepeliței este una bogată în proteine și mineralele acest lucru se reflectă și în proprietățile și conținutul cărnii bogat în elementele esențiale funcționării corespunzătoare a organismului: proteine, grăsimi, magneziu, potasiu, fier, calciu, vitamina B6, niacin, vitamina C, fosfor, sodiu iar 100 de grame de prepeliță are aproximativ 130 de calorii.

Prepelița Japoneza este produsul nostru recomandat pentru o carne gustoasă și delicioasă. La numai șase săptămâni prepelițele se pot tăia, ajungerea lor la maturitate fiind pe cale naturală, fără antibiotice și îngrășăminte.

Oferta noastră este dedicată tuturor persoanelor fizice, restaurante, rotisorii, firme de catering etc. cu posibilitatea de a solicita prepelițe de carne vii (300g femelă, 250 g mascul)